​Svejsning i rustfrit stål

​Har du brug for at få svejset rustfrit stål? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg har 20 års erfaring med at arbejde med rustfrit stål og hvis jeg skulle sige det, så er jeg en slags mester i svejsning af rustfrit stål.

Mit værksted er i Tranekær nær Svendborg - så det er primært her og i omegnen, jeg laver noget for mine kunder – men ellers er du velkommen til at kontakte mig. Måske finder vi en løsning på dine problemer.

Det kan være mange vidt forskellige ting, hvor der skal bruges svejsning i rustfrit stål. Min svejsning bliver blandt andet brugt til mejerier.

Generelle steder hvor der kræves en høj hygiejne, er svejsning i rustfrit stål velegnet – da det er lettere at vedligeholde. Samtidigt er det mere modstandsdygtigt over for væsker, hvilket gør det oplagt til mejerier.

Lidt om mit arbejde​

Normalt laver jeg ikke alt for store projekter. For det meste fremstiller jeg mindre ting i mit værksted. Jeg kan dog lave alt i rustfrit stål, så der er bare at kontakte mig og spørge.

Jeg har helt generelt prøvet alt inden for svejsning i rustfrit stål og er meget erfaren inden for faget. Mange år med arbejdet har gjort det muligt for mig, at give den bedste service og lave de bedste produkter.

Jeg håber at jeg kan være til hjælp. Jeg har som sagt masser af erfaring, og jeg går samtidigt højt op i at mine kunder er tilfredse, og at jeg kan udføre mit arbejde så effektivt og godt som overhovedet muligt.​

​​Kontakt os med dine ønsker og overvejelser

Vi står altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud.​Du vil få et unikt produkt og et stort indblik i arbejdet mens vi udfører det.

Hvis du er interesseret, så kontakt mig enten via kontaktformularen nedenunder, på tlf.: 21 45 28 06 eller mail: ejnar@eandersenmontage.dk for et uforpligtende tilbud på svejsning i rustfrit stål!

Jeg svarer på mails alle hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​E. Andersen montage

CVR: 33276761