​Rustfrit stål - fremstilling af specialprodukter

Jeg er en smed, der har værksted i Tranekær ved Svendborg. Her kan vi udføre alt arbejde i rustfrit stål. Jeg har personligt 20 års erfaring inden for emnet, så jeg kan uden tvivl lidt af hvert.

Hvad er rustfrit stål - og hvad bliver det brugt til?​

Det ligger jo lidt i ordet, at rustfrit stål er stål der ikke kan ruste - men hvad er det mere præcist?

Rustfrit stål er hvad vi kalder en stor gruppe materialer, der alle består af hovedelementet jern. Indholdet af krom er 10% eller derover. Ud over krom og jern så kan rustfrit stål indeholde mange andre materialer, der er velegnet til legering.

Det er altså hovedsageligt jern, der er behandlet på en måde, der gør det slidstærkt, blandt andet over for rust.

Forskellige typer af rustfrit stål​

Der findes mange typer af rustfrit stål, men det kan hovedsagligt deles op i fem hovedgrupper alt efter deres krystalstruktur.

Der er austenitisk stål, martensitisk stål

ferritisk stål, duplex stål og udskillelses hærdende stål.

Helt præcist hvad de forskellige ståltyper gør, det ved vi, så det behøver du slet ikke at bekymre dig om. Vi kan let finde præcist den type stål, der passer bedst til hvad du skal have lavet.

Alle de rustfri ståltyper er designet specielt, så de har hver deres specielle funktioner. Derfor findes der helt sikkert en form for rustfrit stål til det du skal have fremstillet.

​​Kontakt os med dine ønsker og overvejelser

Hvis du mangler viden eller ekspertise inden for rustfrit stål, så er du kommet til det rette sted. Vi har en bred viden og nyder at hjælpe dig.

Kontakt os på mail: ejner@eandersenmontage.dk, via kontaktformularen nedenfor eller på tlf.: 21 45 28 06 for at få et uforpligtende tilbud!

​Jeg svarer på mails alle hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​E. Andersen montage

CVR: 33276761